Catalans ! Shame on you !!!!!!



Shame On You! Això és l'única cosa que podem dir. Vergonya! Després de tot el que ha passat a Catalunya -apagada general al Cap i Casal de Catalunya gràcies a les companyies elèctriques d'Ecspanya, autopistes col·lapsades, esvorancs a tort i a dret gràcies al TGV (AVE per Ecspanya) amb la conseqüència de que tota la gent de l'àrea metropolitana es quedessin sense el "servei" de trens de rodalies RENFE i les conseqüències negatives a nivell econòmic per a les persones i per a les empreses que això ha produit- després de tot això els responsables del PSOE encara treuen 25 diputats en les Elecciones Generales de Madrid i les GUANYEN GRÀCIES A CATALUNYA ! Vergonya!
Més vergonya encara per Esquerra que s'ha fotut la garrotada del segle (de 8 a 3 diputats) i encara es mantenen al Govern d'Entesa, altrament dit Tripartit II, i encara tenen la barra de no dimitir. Els independentistes els han donat l'esquena o bé per donar suport a l'espanyolista Montilla o bé perquè ells a Ecspanya no hi han d'anar a fer res. Sigui com sigui aquí no dimiteix ningú. En Carod i en Puigcercós han arribat al punt que pensen que "ells són Esquerra", Esquerra no és un partit, són ells, i és clar, la resta segueixen el joc no fós cas que perdessin el càrrec i el sou. Com va dir en Carretero, que es busquin una feina. I això mateix diem nosaltres, mala peça al teler quan depens econòmicament de la professió de "polític" si és que això pot arribar a dir-se'n professió; "professionals de la política" -en diuen-.
I els de CiU, un paper ben galdós és el que han fet. Amb aquest resultat no respectaran ni a Catalunya ni a la mare que va parir als de CiU. En Duran, el que va dir que el sobiranisme no li importava una merda, ha vist com CiU ha perdut vots -segur gràcies a ell- i no sap d'on li ve la pèrdua. Sort que encara s'han mantingut en 10 diputats! El fet és que a cada bugada perden un llençol i en aquesta encara els han salvat tots per la mínima.
El fet és que els partits catalans Esquerra i CiU (o millor Convergència soleta) s'hauria de plantejar ja definitivament si fan el pas decisiu d'avançar en l'assoliment de la independència de Catalunya com a única sortida al desgavell del país, pel futur del pa dels nostres fills, de les nostres empreses i de la nostra cultura o bé ja deixar-ho estar i entrar en la valencianització-occitanització de la nostra nació.