800 aniversari del naixement de Jaume I

Penó de la Conquesta (València)

Ens unim a la celebració dels 800 anys del naixement del bon Rei en Jaume I conqueridor i fundador de les ciutats de València i Mallorca.

El TN migdia d'avui ha sigut penós. El reportatge ha sigut tant justet que ha durat no més de mig minut. Només han sabut dir que a València havien repicat campanes per la commemoració i que a Mallorca, Perpinyà i Montpeller s'hi feien actes. Només han sortit unes simples i ràpides imatges del Miquelet de València repicant campanes i un acte en el que no s'ha sentit ni què hi deien a Mallorca. Ni Perpinyà ni Montpeller ni encara menys el Monestir de Poblet on descansa el rei que ens uneix a tots, catalans, valencians i mallorquins, han sortit en l'escadusser reportatge.

En la notícia següent han parlat de la congelació de la sanció de 300.000€ a ACPV per part dels tribunals fins que no sigui ferma la sentència i per tractar-se només d'una associació cultural sense ànim de lucre.

TV3 continua amb la seva fal·lera anticatalana -confirmant allò de TV3 a traïció- no explicant bé res del que UNEIX A TOTS ELS CATALANS de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer - Jaume I el Conqueridor - i si explicant allò que ens divideix -campanyes anticatalanes del PP a València- i encara explicant més i fent promoció d'allò que ens va en contra.