Visca Kosovo Independent !!!














Per fi la nació Kosovë (Kosovo) ha aconseguit la independència.

Un altre nació dins Europa que s'ha alliberat del jou d'un altre estat agressor, centralista i genocida.

El nou estat neix democràtic, laic i multiètnic i basat en el respecte de totes les minories del nou país segons el Pla Ahtisaari principalment la sèrbia.
Els passos han estat clars:

1er. Àmplia autonomia dins l'antiga i extinta Iugoslàvia.

2on. Eliminació de l'autonomia per part dels serbis.

3er. Conflicte armat i intent de genocidi per part de Sèrbia.

4art. Independència.
Igual que Cuba, primer demanant l'autonomia i després aconseguint la independència d'Ecspanya, gràcies als EEUU, Kosovë també ho ha aconseguit.

El President dels EEUU ha dit que la independència de Kosovë és bona per l'estabilitat dels Balcans, que accepten el Pla Ahtisaari i el més important: es respectaran els drets de la minoria sèrbia. Aquí podeu veure l'enllaç del Pla Ahtisaari i, entre altres coses, diu:

1.6 The official languages of Kosovo shall be Albanian and Serbian. The Turkish, Bosnian
and Roma languages shall have the status of official languages at the municipal level or will
be in official use in accordance'with the law.

En Català:

1.6. Els idiomes oficials de Kosovo seràn l'Albanès i el Serbi. L'idioma Turc, el Bosnià i el Romaní tindràn l'estatus d'idiomes oficials a nivell municipal o seran d'ús oficial d'aord amb la llei.

Un altre país on la llengua de la minoria també és oficial, en aquest cas el Serbi. Igualment passa a Israel amb l'Àrab on també és oficial tot i ser una minoria. Que n'aprengui l'Estat Ecspanyol que està quedant en evidència cada dia que passa. I aprenem-ne nosaltres els catalans el dia que ens toqui establir els idiomes oficials de Catalunya: el català i el castellà seran idiomes oficials, tot i que la llengua pròpia de la nació serà el català.

Visca Kosovë Lliure ! Visca Catalunya Lliure!