El nostre Parlament és el que vota el nostre President, Sr. Mas!

Aquesta setmana les declaracions d'en Macias assegurant que si CiU podia, i tant! que faria caure el President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. José Montilla, han estat patètiques.
Avui Artur Mas ha hagut de matitzar les declaracions del seu company de partit dient que faria el possible per fer que es respecti la llista més votada, però, el que no ha dit és si ho farà desde Madrit o desde Barcelona.
Respectar la llista més votada a Barcelona inclou fer una nova llei electoral on s'inclogui aquesta obligació, perquè per ara, el que es fa és triar el President que pugui reunir una majoria al Parlament. Per tant, que tingui clar el Sr. Mas que per respectar la llista més votada el primer que ha de fer és fer una proposició al Parlament de Catalunya. El que no pot pretendre és que l'ordre vingui de Madrit i com a conseqüència d'un pacte post 9-M a Madrit. Una altra cosa seria la pretensió de poder pactar una nova llei electoral d'àmbit ecspanyola que faci que la que s'apliqui a Catalunya -ara en absència d'una llei electoral catalana, per defecte s'aplica la llei ecspanyola- fós l'ecspanyola - igual que ara- i fés que s'apliqués això de la llista més votada.
No veiem clara aquesta postura de pactes que no porten a res perquè si les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya el Sr. Artur Mas resulta que perd les eleccions catalanes i no és la llista més votada, llavors què farà? la voldrà tornar a modificar? se'n voldrà fer una altra a mida com aquell qui es fa un trajo?.
Sr. Artur Mas i Gavarró, tingui clar un concepte: el President de Catalunya el tria el Parlament de Catalunya a Barcelona, no el Parlamento de Madrid. Li hem d'explicar què és ser autònom i/o independent encara a la seva edat?